Skip to toolbar

WP Table Builder Community

Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Forums Forums Bug Reports Custom HTML field adding elements

  • Custom HTML field adding elements

     Imtiaz updated 4 weeks, 1 day ago 2 Members · 3 Posts
  • Alex

    Member
    June 5, 2020 at 8:40 pm

    Hi there,

    Our developer is having few issues with the Custom HTML box not being static, it’s changing the code he inputs. We’ve set up custom buttons and javascript links and after we save those boxes and go back in to edit them, elements are being added that break the code we’ve created.

    The exact issues:
    It’s automatically adding https:// in front of what it thinks is a URL but in our situation, we’re using Javascript to perform an action. Or it’s removing the entire the a href line entirely.
    What we added: href=”javascript:
    What gets added after we save and go back: href=”https://javascript…. (this, therefore, breaks our javascript)

    Or more troubling is it’s being removed completely and kills the button altogether.

    Both of these pages were set up and working perfectly until we needed to go in and make changes to the table and those buttons and now there are issues on certain buttons. The button is supposed to be clicked and autofill a form with data.

    https://kpsglobal.com/online-grocery-pickup-product-comparison/ (all buttons are broke)

    https://kpsglobal.com/walk-in-ogp-comparison/ (after we updated the first button and the same issue was happening we stopped and left it so you can see. The first button is broke, the rest are performing how they should, but the moment we go to edit that button our code is manipulated.

    Thank you in advance.

  • Imtiaz

    Administrator
    June 8, 2020 at 4:19 am

    Hi Alex,

    Welcome to the community.

    I am really sorry to hear about the issues you faced.

    Thank you very much for the detailed explanation.

    Please allow us some time to look into the issues. I will let you know as soon as we have the fix.

    We will release an update with the fixes.

    Regards.

  • Imtiaz

    Administrator
    June 9, 2020 at 12:11 am

    Hi @Alex ,

    We have released an update with the fix for issues you have mentioned here.

    Please update the plugin to the latest version. Please don’t forget to clear your cache after the update.

    Let me know if the problem still persists.

    Regards.

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now